Bliv frivillig på Word Festival 2024 - og få en gratis partoutbillet

Vi ønsker først og fremmest at takke dig for at vise interesse for at være frivillig på Word Festival. 


Opgaverne til en festival som vores er mange, men vi kommer primært til at skulle rekruttere frivillige til at udlevere armbånd, bemande informationsboksen, samt tjekke armbånd og billetter på de forskellige steder. For 2 x 5 timers arbejde får du en gratis partoutbillet. 


Vil du høre mere? Skriv dig op ved at udfylde formularen på siden, og vi kontakter dig med flere oplysninger. - Du er også velkommen til at henvende dig direkte til os via mail på frivillig@wordfestival.dk


Frivillig Opgaver

•Tjek af armbånd/billetter. Opgaven går ud på at modtage gæsterne med et smil og tjekke armbånd/billetter.
Inden hvert arrangement sørger man ligeledes for at se om salen er ryddet og stolene er sat ordentligt på plads.
Ved hjælp af ”klikkere” sørges der for at der ikke lukkes for mange publikum ind på scenerne, og under indlægget vil man sørge for at bemande dørene og fylde salene op i tilfælde af folk der forlader salen, eller står i kø.

•Frivillig vært – Som frivillig vil man skulle checke ind et bestemt sted hvor der udleveres materialer til brug for den frivilliges vagt.
Her administreres de frivillige og hvis der er folk der ikke møder op eller andre ad hoc-opgaver som kommer ind, arbejder man på at få genbemandet posterne eller løse de andre udfordringer der kan forekomme.
 
•Informationsstand/Udlevering af armbånd Opgaven består i at udlevere armbånd til gæsterne, samt agere informationsguide til spørgsmål fra gæsterne.

•Tovholder på venue – Ved venue er man den primære kontaktperson hvis der er teknik der ikke virker eller lignende udfordringer, derudover tager man imod indlægsholdere og hjælper dem på vej med de ting det kræver for at de kan gå i gang.
Inden et indlæg byder kort velkommen og efter siges tak for nu, samt sikres at salene tømmes så hurtigt som muligt.

•Oprydning efter skoleklasser i Odeon. Fredag formiddag har vi besøg af en lang række skoleklasser som besøger Odeon, her skal der bruges en gruppe som kan sørge for at Odeon efterlades pænt og ryddeligt inden festivalens åbningsceremoni.
 
•Der kan sagtens komme flere opgaver samt ad hoc som vi bemander løbende.