Praktisk information

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål om Word Festival. Hvis du ikke finder det svar, du leder efter, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Hvor?

Tid og sted
Word Festival foregår i Odense centrum, hvor vi blandt andet bruger følgende scener: ODEON, Koncertsalen, Magasinet, Anarkist, Teater Momentum, Kjærs Bøger og Kunstmuseum Brandts og mange flere

Festivalen finder sted for første gang den 2. til 4. februar 2024.

Der tages forbehold for, at der kan forekomme ændringer i programmet.
Word Festival kan aflyse arrangementet uden varsel i tilfælde af force majeure.

Hvornår?

Word Festival finder sted for første gang den 2. til 4. februar 2024.


I sit andet år afholdes festivalen den 31. januar til 2. februar 2025.

Hvor køber jeg billet?

Du kan købe din billet her: https://www.tikko.dk/event/word_festival_odense-7167

Ved billetkøb henvises der til gældende betingelser hos Tikko ApS.

Du kan læse betingelserne her: https://www.tikko.dk/info.php?mode=betingelser

 

Tip: Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge med på vores sociale medier for at få informationer om nye offentliggørelser, salg og meget mere.

Hvor bytter jeg min billet til et armbånd?

Medbring din billet til Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense - hvor du vil få den ombyttet til et gyldigt armbånd.

Hvornår kan jeg hente armbånd?

Du henter armbåndet i festivaldagene.

Kan jeg refundere min billet?

Det ikke muligt at få refunderet billetten. Det betyder, at du ikke kan få dine penge tilbage, hvis du bliver forhindret i at deltage. Der henvises til Tikkos gældende betingelser, som Word Festival følger. Læs betingelserne her: https://www.tikko.dk/info.php?mode=betingelser

I tilfælde af, at Word Festival bliver aflyst, vil alle billetkøbere automatisk få refunderet det fulde beløb ekskl. billetgebyr.

Handicapbillet og ledsagere

Der tilbydes ikke særlige billetter til folk med handicap, kørestolsbrugere eller lignende. Du skal blot købe en almindelig billet.

For at få udstedt en ledsager-billet, skal du kontakte Word Festival på info@wordfestival.dk. Ledsager-billetten skal indløses sammen med den almindelige billet. Har du forskellige ledsagere med til dagene, skal dette oplyses ved udstedelsen af ledsager-billetten.

NB. Ledsager-billet kræver et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice (eller tilsvarende fra udlandet).

Kan jeg booke plads til de enkelte arrangementer?

Word Festival er en dynamisk festival der foregår indendørs på en række af byens eksisterende scener. Publikumskapaciteten på de enkelte scener varierer fra 75 til 1700, og af den grund kan Word Festival ikke garantere, at alle billetindehavere får adgang til alle events. Mød op i god tid før eventets start. Så er din chance for at få en plads større. Vi kan af hensyn til sikkerhed, brandmyndigheder mm. Ikke øge de angivne pladser til de enkelte scener.

Vi har forsøgt at tilgodese de gæster som kun ønsker at se ét specifikt event ved at udbyde et lille antal billetter til hvert event. Så ligesom man kender det fra andre festivaler så bevæger man sig rundt i området og får mulighed for at opleve det meste. 

Kan der ske ændringer i programmet?

Der tages forbehold for ændringer i programmet, som kan forekomme.


Word Festival kan aflyse arrangementerne uden varsel i tilfælde af force majeure. Force majeure dækker forhold af særlig kvalificeret karakter (f.eks. naturkatastrofer, krig og terror, lockout og strejke, epidemier og internationale sundhedskriser, nedlukninger af samfundet), som ligger uden for Word festivals kontrol, og som Word Festival ikke forud for indgåelse af aftalen burde have taget i betragtning, og ej heller efter aftalens indgåelse burde have undgået eller overvundet.

Cafeer og Restauranter

Odense er spækket med lækre cafeer og restauranter, mange af scenerne er omgivet af muligheder, bl.a. flere af deltagerne fra Bogreceptionen Søndag på Kunstmuseum Brandts - Skulptursalen

Der vil også være mulighed for at bestille mad i Odeon, som er samme sted man henter armbånd og som også huser en række af festivalens indlæg. Det kan du finde HER

Muligheder for overnatning

Odense by har rigtig mange fine muligheder for overnatning.

Vi samarbejder både med Milling Hotels og Hotel Odeon, 


Hotel Odeon kan bookes online på www.hotelodeon.dk - bruger du koden word2024 får du 15 % rabat.


www.millinghotels.dk kan du booke værelse på Hotel Ansgar, Hotel Windsor & Hotel Plaza. Ved at maile din booking direkte til hotellet og oplyse ”WORD” så får du 15% rabat på værelse med morgenmad

Hvad betyder udsolgt på TIkko.dk?

Vores billetter sælges via hjemmesiden tikko.dk, det er også her at man kan anskaffe sig sine billetter til enkelt events, hvis et sådan event står udsolgt (Et enkelt event) betyder det at resten af pladserne er allokeret til folk med armbånd, så har du et armbånd til den pågældende dag, eller partout vil der stadig være allokeret en del pladser til dem som dukker op med armbånd, og disse fordeles efter først til mølle, som på resten af festivalen.

Parkering

https://odenserundt.dk/tag/51 finder du en oversigt over parkeringspladser.


Alternativt kan man lave en langtidsparkering ved Odense Letbanes Park & Ride, og derfra tage letbanen mod centrum. Læs mere på Odense Letbanes Hjemmeside

Presse

Ønsker du at komme i kontakt med os, hvis du er fra pressen?  Så kan du kontakte os på e-mail: emnu@wordfestival.dk

Kontakt

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?
Du kan kontakte Word Festival på info@wordfestival.dk. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.