Tag kontakt

Vil du gerne have en chance for at dele dine idéer og tanker med et publikum under Word Festival? Så er den åbne scene noget for dig!


Word Festival tilbyder muligheden for indlægsholdere, der ønsker at bidrage med en performance, et foredrag, en debat, en fortælling eller noget helt andet inden for formidling af litteratur og lyrik. Din præsentation vil blive inkluderet i festivalprogrammet og præsenteret på en af festivalens scener.

Vi kan ikke love, at alle indsendte forslag vil blive inkluderet i festivalprogrammet, da antallet af pladser er begrænset. Beslutningen om, hvem der får muligheden for at optræde på den åbne scene, træffes af festivalledelsen.

Hvis du har en idé, som du gerne vil præsentere på den åbne scene, er det vigtigt, at du selv planlægger, finansierer og afvikler dit arrangement. Dette inkluderer alt fra planlægning af indhold og scenografi. Word Festival hjælper med markedsføring og promovering af dit arrangement, på samme vis som festivalens øvrige indhold.

Så hvis du er klar til at tage udfordringen op og vise dit talent til et bredere publikum, så send os dit forslag til den åbne scene i dag! Benyt venligst kontaktformularen. 

Navn(Påkrævet)
E-mail(Påkrævet)
Beskriv kort dit ønskede indlæg til Word Festival